Forbedringer i boligen

11. september 2014

Bestyrelse har besluttet, at det skal være både bedre og billigere at være beboer i Postbudenes Alderdomshjem. Derfor har bestyrelsen vedtaget en model, som gør det nemt og billigt for beboerne at lave forbedringer i boligen. Det kan være nyt køkken, bad, garderobe, lyddæmpende vinduer mv.

                                 
Hvis man for eksempel vil have et nyt køkken, kan den enkelte beboer selv henvende sig til et køkkenfirma efter eget valg og lave de nødvendige aftaler. Bagefter tager man tilbuddet med på boligforeningens kontor, og administrationen vurderer så projektet og hvis det kan godkendes, laves der en skriftlig aftale med beboeren om lån til projektet. Projektet(lånet) betales tilbage over huslejen over en 10-årig periode. Vi låner ud til 1% over diskontoen. I runde talt koster det 100 kr. om måneden i 10 år for hver 10.000 kr. man låner. Altså ca. 400 kr. om måneden for et projekt til kr. 40.000,-

Prisen for et nyt køkken indeholder typisk også arbejdsløn, men der er jo beboere, der sagtens kan sætte et køkken op selv og derved spare en del penge. Det kan vi også håndtere.

Der kan være andre forbedringer i boligen, end dem vi har nævnt her, ring gerne for en snak, hvis du har særlige ønsker for din bolig. Vi forudsætter dog, at prisen er mindst kr.10.000, hvis vi skal finansiere. Kontakt udlejningsafdelingen på tlf. 63142250 for at høre nærmere.

Bestyrelsen