Vaskeri

Vaskeriet.

Du kan reservere vasketid på tavlen i vaskeriet eller via internettet på:

 9372.mieleturvask.dk

 

Herefter følges vejledningen på skærmen.

Det er muligt, at ændre brugernavn efter login.

 
Det er muligt, at modtage SMS besked fra betalingssystemet.

SMS-funktionen hjælper dig med 2 ting:

1. Den kan fortælle dig, hvornår din vask er færdig

2. Den kan fortælle dig, at du har en reservation i vaskeriet

 

På betalings-skærmen på vaskemaskinerne og på reservationssystemet er der en knap, som hedder ”SMS?”.  Første gang du trykker på knappen bliver du bedt om, at indtaste dit mobil-telefonnummer – næste gang du bruger SMS-funktionen husker systemet dit telefonnummer. Du kan altid ændre dit telefonnummer, hvis du får et nyt.

SMS på færdig vask

SMS-funktionen på færdig vask kan sende dig en SMS-påmindelse om, at din vask er færdig om 5 minutter.  Betjeningen af denne funktion foregår direkte på den enkelte vaskemaskine, som du har startet med din vaskebrik.  Sæt din vaskebrik på læseren på vaskemaskinen, tryk på ”SMS” og aktiver påmindelsen ved tryk på ”Ja”.

 SMS på reservation

SMS-funktionen på reservation kan sende dig en SMS-påmindelse om, at du har en reservation i vaskeriet om 1 time. Betjeningen af denne funktion kan ske på den store reservations-skærm i vaskeriet og også på vaskeriets hjemmeside. Tryk på ”SMS” og aktiver påmindelsen ved tryk på ”Ja”.  Pas godt på brikken, og henvend dig på boligforenigens kontor, hvis din brik er blevet væk.