Individuel renovering

Foreningens bestyrelse har besluttet, at det skal være både bedre og billigere at være beboer i Dalum Bygge- og boligforening. Derfor har vi vedtaget den såkaldte ’Kristiansdals-model’, og vi vil gøre driften af afdelingerne billigere.

Kristiansdal-modellen:

Hvis man for eksempel vil have et nyt køkken, kan den enkelte beboer selv henvende sig til et køkkenfirma efter eget valg og lave de nødvendige aftaler. Bagefter tager man papirerne med på boligforeningens kontor, og vi betaler regningen. Selvfølgelig under forudsætning af, at beboeren indgår en aftale om at betale tilbage over huslejen over en 10-årig periode. Vi låner ud til 1% over diskontoen.

Prisen for et nyt køkken indeholder typisk også arbejdsløn, men der er jo beboere, der sagtens kan sætte et køkken op selv og derved spare en del penge. Det kan vi også håndtere.

Der kan være andre forbedringer i boligen, som beboerne gerne vil have, og det kan vi også finde ud af. Vi forudsætter dog, at prisen er mindst 10.000 kr, hvis vi skal finansiere. Kontakt udlejningsafdelingen for at høre nærmere.