Afd. 52, Uglehøjen

Husorden for afdeling 52, 
Uglehøjen Odense S.


Nedenstående husorden er lavet for at skabe den bedst mulige atmosfære for alle beboere. Gældende fra d. 21.11.01.

Tilføjelser vedr. altan og have er vedtaget i september 2016.

Maskiner:
Boremaskiner og andet støjende værktøj må benyttes på hverdage mellem kl. 7 og 19 og lørdage mellem kl. 10 og 18. Egen vaskemaskine i lejligheden må benyttes mellem kl. 7 og 21, da visse vaskemaskiner larmer mere end andre, Vaskekælderen kan benyttes døgnet rundt.
 
Musik:
Musik og anden elektronisk støj skal ske for lukkede døre og vinduer. I de sene aftentimer skal støjen neddæmpes, så man ikke generer de andre beboere, med mindre det er blevet varslet på forhånd.
 
Husholdningsaffald:
Affaldet skal være pakket ind. Der må kun komme husholdningsaffald i containerne ved cykelskurene. Alt andet affald herunder aviser, reklamer, pap, glas, flasker og andre genbrugsmaterialer skal i genbrugscontainerne, som er placeret lidt nede af Uglehøjen. Større affald herunder møbler, store papkasser (som er klappet sammen) og andet stort brandbart affald, skal puttes i vores egen container under brandbart affald. Haveaffald og andet ikke genbrugeligt affald kan placeres i den åbne container ved siden af. Kattegrus skal puttes i forseglet plastikpose. Jo bedre man er til at sortere sit affald, jo bedre kan vi holde udgifterne nede. NB!  LEG OG OPHOLD VED CONTAINEREN ER FORBUDT.
 
Husdyr:
Det er tilladt at have 2 husdyr (hund og/eller kat) pr. husstand. Hoveddøren til opgangen må ikke bruges som kattelem. Husk at samle din hunds efterladenskaber op, når du går tur.
 
Leg og Boldspil:
Leg og ophold i opgange og kældre må ikke forekomme. Boldspil skal foregå på fodboldbanen. Tegning med farvekridt er forbudt på området indenfor hegnet oppe ved fælleshuset. Kælkning skal foregå omme bag ved huset (kælkebakken).
 
Trapperummene:
Det er kun tilladt at henstille barne-/klapvogne i trapperummene, men de skal dog fjernes om tirsdagen, når der er trappevask. Andre effekter vil blive fjernet uden varsel (herunder fodtøj).
 
Parkering:
Husk der er ensrettet færdsel på området. Da der er mange legende børn i området og ligeledes mange “døde” vinkler, skal der køres med stor forsigtighed. Ved snevejr/isslag må man ikke parkere langs ejendommen, men ved fælleshuset, så varmemesteren kan få ryddet sneen væk.
 
Altaner og haver:
Hvis man ønsker at hænge tørrestativer op på den udvendige side af altanerne, skal det være en godkendt model (på grund af sikkerhedshensyn). Andre løsningsmodeller accepteres ikke. - Tæppebankning og fejning ud over altan er ikke tilladt. Tæppebankning henvises til tørrestativet ved vaskeriet.
 
-   Altaner og terrasser skal holdes, så de til enhver tid fremstår pæne og ryddelige. De må f.eks. ikke bruges til opmagasinering af affald.
-   Altanen og terrasserne må ikke benyttes som pulterkammer til opbevaring af indbo mm., der ikke indgår i den almindelige brug af altanen/terrassen. Man må naturligvis gerne have havemøbler, planter mv. stående på sin altan.
-   Der må ikke opstilles vaskemaskiner og andre hårde hvidevarer på altanen/terrassen. Tilsvarende må der ikke opstilles møbler, der almindeligvis betragtes so inde møbler – eksempelvis sofaer, lænestole mv.
-   Opsætning af altanafskærmning er tilladt, men skal til enhver tid være i pæn og hel stand.

Have:
Såfremt en beboer med have foran terrassen ikke kan/vil holde haven pæn, kan haven nedlægges. Boligforeningen tilsår arealet med græs og overtager vedligeholdelsen.
 
Belysning:
Kontakten til kælderbelysning må ikke blokeres, så lyset brænder i døgndrift.
 
Kælderrum:
Henstilling af ting i kælderen uden for eget kælderrum er ikke tilladt. .

Information om afdelingen

Byggeår1990
Hårde hvidevarer
Vaskemuligheder
Fælles vaskeri
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr tilladt, 2 hunde eller 2 katte, maksimum 2 i alt.
Carport / garage
ingen
Antenneleverandør
Lejer er selv kunde ved YouSee
Internetforbindelse
Kan oprettes via YouSee. Direkte afregning til udbyder.