Afd. 42 Solvej/Bakkevej

Husorden

Have:
Lejer er pligtig til at holde haven i en stand så den til enhver tid fremtræder pæn og ryddelig

Affald:
Ved hver lejlighed forefindes kompostbeholder til haveaffald og kompostérbart køkkenaffald.
Aviser/papir og glas/flasker kan afleveres til spejderne, som holder husstandsindsamling hver 3. måned. Tidspunktet annonceres i Vestfyns Avis.
Andet affald henviser til kommunens Genbrugsstation, Trunderupvej 3, Haarby.
Åbningstid: mandag - fredag kl. 9-17.30 og lørdag kl. 9-16 (i perioden 01.04 - 31.10)

Reparationer i lejligheden.
Mindre reparationsarbejder må udføres af lejeren dog ikke reparation af tekniske installationer. Alle øvrige reparationsarbejder meldes til boligforeningen. Det er kun denne der må rekvirere håndværkere. Gør en beboer dette selv, er det for egen regning.

Forsikringsskader.
Boligforeningen har tegnet ejendomsforsikring, som omfatter kortslutningsskader på vores hårde hvidevarer, brandskader, vandskader, rørskader, skade forvoldt af svampe- eller insektangreb samt skade på glad og sanitet.
Bliver beboeren opmærksom på skader, som kan henføres under ovenstående, bedes meddelelse givet til afdelingsformanden.

Ændringer og tilbygninger
Ønsker lejeren at foretage ændringer i lejligheden eller tilbygninger til det lejede skal der indsendes skriftligt ansøgning vedlagt tegning til boligselskabets kontor.

Husdyr.
Der må holdes husdyr, såsom hund, kat og fugle – herunder også høns, dog max. 10 uden hane. Det er dog en betingelse, at disse husdyr ikke generer naboerne, og med hensyn til hunde, skal disse føres i snor, så snart de befinder sig udenfor selve det lejede ejendom.

Tvivlsspørgsmål
Tvivl om huslejestørrelsen eller andet omkring økonomiske bedes rettet til administrationen. Praktiske spørgsmål vedr. lejligheden eller haven bedes rettet til inspektøren.

Forhold ved fraflytning:
Skriftlig opsigelse fremsendes til administrationen. Ved ægtepar skal begge ægtefæller underskrive opsigelsen