Afd. 27, Golfparken

Husorden for afd. 27. 


1. Benyttelse af grønne fællesarealer: Vængets beboere og gæster, som færdes i området, er forpligtet til at vise skånsomhed og tage hensyn til andre beboere ved færdsel på og benyttelse af fællesarealerne
.
2. Husdyr: På fællesarealerne skal husdyr føres i snor, så de ikke er til gene for mennesker og dyr. Husdyrets ejer skal straks fjerne dyrets efterladenskaber fra fællesarealerne.

3. Parkering og almindelig færdsel på vejene. Kørsel på vængets veje skal ske under hensyntagen til vejenes beskaffenhed og til de gåendes færdsel i vænget. Vejenes vendepladser skal friholdes og må ikke benyttes til parkering af motorkøretøjer, anhængere, cykler mv. Dette dels for at sikre vendepladsens anvendelse og dels for at sikre udsigten til de grønne områder. Parkering skal enten ske i de enkelte huses vognporte eller foran huset / vognporten. Endvidere kan de skiltede gæsteparkeringspladser benyttes af alle vængets gæster. Parkering af lastbiler, autocampere, både og campingvogne er ikke tilladt.

4. Støjende adfærd: Støjende adfærd (herunder musik) og brug af støjende arbejdsredskaber skal ske, så det er til mindst mulig gene for vængets øvrige beboere.

5. Snerydning: Grundejerforeningen forestår i samarbejde med Boligforeningen Kristiansdal snerydning af vejene. Dette friholder dog ikke den enkelt ejer/lejer for den lovpligtige rydning og grusning af egen andel af vejene.

6. Anden regulering - lokalplan: Lokalplan nr. 4-627 for boligområdet ved Hollufgård er gældende for området.
 

Information om afdelingen

Byggeår2011
Hårde hvidevarer
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr tilladt
Carport / garage
Der er carport til klyngehusene.
Internetforbindelse
Lejer er selv kunde ved YouSee